Меню Затваряне

Награда в името на Отец Ангел на СС на БЧК

През 2022 г. с решение на ръководството на СО на БЧК и приет Статут беше учредена ежегодна награда за млад доброволец в памет и на името на отец Ангел Ангелов.

Тържествен и емоционален момент по време на отчетно-изборното общо събрание на БМЧК-София бе удостояването на ЕЛЕНА КОЖУХАРОВА – доброволец от Първа териториална организация на БМЧК-София, с наградата на името на отец Ангел Ангелов – почетна грамота и икона на Св. София.

Елена, която кипи от много енергия и хъс за доброволстване, съгласно приетия Статут на наградата и по предложение на Координационния съвет на БМЧК-София, получава тази престижна награда за активно участие в дейности и програми на Столичната младежка организация, за висок принос в разпространението на червенокръстки знания сред ученици и деца, за утвърждаване на хуманитарните ценности и принципи на Българския Червен кръст.

Елена, честита първа награда на името на отец Ангел Ангелов и с твоя пример за всеотдайност към хуманните каузи на ЧК да мотивираш все повече последователи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *